Geo place icon
Ellingsøya

Hovlia

Hovlia er et nytt og moderne boligområde på Ellingsøya. Når boligprosjektet er ferdig, er det hjem til over 700 husstander.

– Det er utrolig spennende prosjekt for oss å være en del av. I tillegg til boliger i alle størrelser er det også bygget en egen brygge med flere naust til glede for både beboere og tilreisende, forteller Hans Øyen, prosjektleder i Opshaug.

Opshaug er ansvarlig for alt grunnarbeidet tilknyttet prosjektet. Både i forbindelse med de ulike boligene, og adkomst. Bjørn Nes, medeier i Hagevik og Hovlia, er godt fornøyd med samarbeidet.

– Det begynner å nærme seg 10 år siden jeg jobbet sammen med gjengen i Opshaug for første gang. Vi bruker dem fremdeles, så noe riktig må de har gjort. Når det kommer til Hovlia er jeg veldig godt fornøyd med arbeidet som er gjort. Det som er så fint med Opshaug er at det er veldig få ting å utsette på jobben de gjør. Dukker det opp noe, så ordner de opp med en gang, forteller Bjørn.

Flere relevante prosjekter

Geo place icon
Volda

Osdalen kraftverk

Geo place icon
Nordøyvegen

Fv. 569 Nordøyvegen

Nordøyvegen

"Dette er første gangen jeg samarbeider med Opshaug og jeg synes det har fungert ordentlig bra. Kvaliteten på jobben de har gjort er veldig god."

Svein Heggvik

Prosjektleder for dagsonearbeid i Skanska