Om Opshaug

Vi har kompetansen og folka som kreves for å levere skikkelig grunnarbeid. Med egne knuseverk leverer vi alt av knuste fraksjoner til konkurransedyktige priser fra massetakene våre på Stranda, Valderøy og i Brattvåg.

En ansvarlig aktør

Vi tar ansvaret vårt på alvor og gjør det vi kan for å bidra til å gjøre vår felles klode litt bedre. Hvordan kan du lese mer om under her.

Knallbra folk

I Opshaug jobber det knallbra folk med ulik spisskompetanse. Vi er opptatte av at de skal få muligheten til å videreutvikle seg hos oss.

God dokumentasjon

Vi er opptatte av at kundene våre skal ha full oversikt. Derfor er god dokumentasjon gjennom hele prosjektet noe vi legger stor vekt på.

Opshaug 1958

Lang og stolt historie

1958

I januar 1958 startet Torbjørn og Oddvar Opshaug firmaet Opshaug Sandtak. Virksomheten den gang jobbet med uttak og salg av sand. Maskinparken de hadde å hjelpe seg med var en bensindrevet Bedford, en traktor med lesseapparat og et sikt. Den første knuseren kom i 1963, og den første hjullasteren to år senere. I 1974 ble det bygget en betongstasjon, og denne var i bruk helt til år 2000, da den nye stod ferdig.

1970

I 1970 ble firmaet gjort om til et aksjeselskap og den første gravemaskinen kom til gards på 80-talet. Sønnene Lars-Tore og Jens Petter tok over firmaet på nittitallet, og har bygget videre på det som Torbjørn og Oddvar startet flere år tidligere siden den gang.

2000

I år 2000 ble Opshaug Sandtak AS godkjent som lærlingbedrift og siden den gang har vi fostret flere dyktige lærlinger.

2011

Tidlig i 2011 ble aksjeselskapet Opshaug & Moe Fjellsprengning AS stiftet. Dette er et firma som driver med boring og sprenging, og det er eid av Opshaug Sandtak AS og Moe Entreprenør AS. Jens Petter Opshaug er styreleder i selskapet.

ABO Høvelservice så dagens lys i slutten av 2011 og er resultatet av nok et samarbeid, der Aco Anlegg AS, Busengdal Transport AS og Opshaug Sandtak AS er aksjonærer og eiere. Lars-Tore Opshaug er daglig leder i selskapet.

2022

I 2022 endret Opshaug firmanavn fra Opshaug Sandtak AS, til Opshaug AS. Verdiene våre kom til syne gjennom ny identitet og ny nettside  – et felles prosjekt fra ledelse, ansatte og eiere. 

Ellers markerer 2022 slutten på et av de største prosjektene i Opshaug sin historie, Nordøyvegen. Generelt fører høy kompetanse, moderne maskinpark og gode samarbeidspartnere for høy aktivitet på flere ulike prosjekter. 

Fremover vil vi fortsette å satse på folka våre og jobbe for å ta best mulig vare på det vi har rundt oss. Derfor er vi snart ISO-sertifiserte på flere av disse områdene.

Bærekraftig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Lokalt forankret

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Fremtidsrettet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Det er vårt ansvar

ISO-sertifisert

Vi bryr oss om folka som jobber her og sporene vi legger igjen der ute. Derfor har vi valgt å ISO-sertifisere oss for et sikkert arbeidsmiljø. I tillegg har vi fullført en ISO-sertifisering som omfatter kvalitet og miljø.

Mobile knuseverk

Opshaug er den største aktøren på mobile knuseverk på Sunnmøre. Det gjør at vi er selvforsynt og kan knuse opp masse der vi er, i stedet for å belaste samfunnet med unødvendig kjøring. Massen gjenbruker vi, selvfølgelig.

Mindre utslipp

Vi må slippe ut litt for å få jobben gjort, men måling av tomgangskjøring på hver enkelt bil og maskin bidrar til at vi ikke slipper ut mer enn absolutt nødvendig.

Nordøyvegen

"Dette er første gangen jeg samarbeider med Opshaug og jeg synes det har fungert ordentlig bra. Kvaliteten på jobben de har gjort er veldig god."

Svein Heggvik

Prosjektleder for dagsonearbeid i Skanska