Masseleveranse

Med egne steinbrudd på Stranda, Valderøya og i Brattvåg sørger vi for stabil tilgang på kortreist masse til prosjektene dine.

Steinbruddet på Stranda er det eneste steinbruddet i området. Der er det stor aktivitet når det kommer til både næringsliv og privatpersoner.

På Valderøya har vi et grustak med godkjent deponi for tippmasser. Det sikrer kundene våre lass begge veier når de kommer innom. Noe som kommer både dem og miljøet til gode. For ikke å snakke om retur av asfalt som deretter blir knust opp og gjort klart for gjenbruk.

Ved steinbruddet i Brattvåg henter vi også natursteinen som brukes i prosjektene våre. Felles for alle steinbruddene er kortreiste masser av høy kvalitet.

I tillegg er vi opptatt av å bidra til lokalmiljøet der vi er og derfor kan privatpersoner hente masse selv hos alle lokasjonene våre. Betalingen skjer via en betalingsløsning fra Vipps før de drar.

Trenger du hjelp med

Masseleveranse

?

Da vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med oss i dag, så sørger vi for det beste grunnlaget for ditt prosjekt.

For bestilling, ring oss på telefon 942 88 538

Få et uforpliktende tilbud
Flat white arrow right

Nordøyvegen

"Dette er første gangen jeg samarbeider med Opshaug og jeg synes det har fungert ordentlig bra. Kvaliteten på jobben de har gjort er veldig god."

Svein Heggvik

Prosjektleder for dagsonearbeid i Skanska